Nova data 3 d'abril

Us  hem de comunicar que l’eDreams Mitja Marató de Barcelona 2022 posposa la data de celebració al diumenge 3 d’abril, degut a la incertesa i restriccions per la crisi sanitària actual i el canvi de data de la Zurich Marató Barcelona. 

La nova data anirà, com ja és habitual, de la mà de la Zurich Marató Barcelona que es celebrarà el 8 de maig. D’aquesta manera, els participants que teniu al vostre calendari la Marató comptareu amb la mitja barcelonina 5 setmanes abans com a entrenament. 

Barcelona vol rebre a milers de corredors icorredores
, desitgem que la situació actual de contagis es superi el més aviatpossible, però a dia d’avui creiem que la millor decisió és posposar la cursaal diumenge 3 d’abril juntament amb el canvi de data de la Marató. 

Entenem que aquest canvi de data pugui representar-vosun contratemps, per aquest motiu us oferim aquestes dues opcions per gestionarel vostre dorsal: 

- Sol·licito la devolució del 100% de la meva inscripció (la devolució es farà a latargeta amb què vas fer el pagament i en un termini de 3-4 dies). ENTRA AQUÍ amb el teu localitzador i la direcció de e-mail que vas posar a la teva inscripció.

- Traspàs la meva inscripció a la nova datadel 3 d’abril de 2022
sense possibilitat de sol·licitar més canvis. ENTRA AQUÍ amb el teu localitzador i la direcció de e-mail que vas posar a la teva inscripció.

Teniu temps a partir d'avui i fins al proper 21 de gener de 2022 per fer la gestió de la vostre inscripció. 

Passat el 21 de gener, si no heu informat de ladevolució de la inscripció, automàticament la vostra inscripció es farà efectiva per la nova data sense poder reclamar la devolució. Només tindran dreta la devolució de la inscripció passat el 21 de gener els participants que vanobtenir la garantia de devolució. 

Us esperem el 3 d’abril del 2022per tornar a viure una mitja marató al nivell que la ciutat y tu us mereixeu. 

Official Partner